Omdat een bureau niet verslijt

9 april 2019

Match

Een bureau verslijt zomaar niet of er zou letterlijk hard gewerkt zijn. Maar een bedrijf of organisatie is wel volop in beweging, maakt nieuwe plannen en dan past niet alles zoals het was. Gemeente Bergen op Zoom en Cargill lieten aan Samen in de Regio weten, dat zij voor enkele bureaus een goede bestemming zochten.

De partners van Samen in de Regio zijn op de hoogte, dat er via het netwerk altijd wel een goede plek te vinden is. En dat gaat heel gemakkelijk. Even een telefoontje, om te laten weten wat het aanbod is. Samen in de Regio zet de lijntjes uit en vermeldt het in de rubriek Vraag & Aanbod op de website. Bijna nooit doe je tevergeefs een beroep op ons.

Deze keer liet de Kringloper weten, dat zij interesse hebben. De bureaus hebben een plek gekregen in hun winkel en zij doen er voor een sympathiek bedrag graag een ander plezier mee. Misschien is het iets voor aankomende studenten, jonge starters of voor wie dan ook die graag (of eigenlijk liever niet) thuis werkt.

En zit je juist verlegen om bepaalde spullen, materialen of een kennis-expert, dan werkt het net zo. Laat het ons weten!