Klaar voor de volgende stap dankzij Deltacom

31 maart 2021

Match

Altijd kunnen we op onze partners rekenen. Wat maakt ons dat trots! Al geruime tijd doen wij oproepen voor laptops. En gelukkig komen ook daar flink wat reacties op.  Wanneer wij de laptops hebben ontvangen, zorgt onze partner Deltacom er daarna voor dat deze ook kunnen worden gebruikt door de nieuwe eigenaren.

Deltacom in het zonnetje

De handige jongens van Deltacom zetten er de juiste versie van Microsoft office op en halen eventuele achtergebleven bestanden eraf. Zo wordt elke laptop grondig onder handen genomen en is hij klaar voor gebruik. Zij zien het als hun bijdrage aan ons netwerk. Wij kunnen elk moment op hun rekenen en met de laptops naar Steenbergen komen rijden. Daarom willen we hen op deze plek eens in het zonnetje zetten. Hun bijdrage is van onschatbare waarde en we zijn hen erg dankbaar.

Dankzij hun inzet en expertise kunnen wij diverse studenten, scholieren en werkzoekenden die zichzelf geen laptop kunnen veroorloven – en daardoor achter raken met hun studie of schoolwerk, of simpelweg niet eens een goede cv kunnen opmaken – helpen met hun toekomst!

In december 2020 maakte Deltacom 24 laptops in orde voor gebruik. Dit voorjaar hebben ze er nóg negen opgeschoond en voorbereid. En er komt nog meer!

Gulle gevers

Onze partners nemen de moeite en doen intern een oproep aan hún collega’s. Dat leverde laptops op via het Werkcentrum Brabantse Wal, Gemeente Bergen op Zoom en Innergie. Maar er komen ook reacties van particulieren en mensen uit onze eigen vriendenkring. Verrassend veel mensen verbinden we met elkaar door deze digitale voorziening.