21 juli 2014

Match

Servies voor ‘t Weike

Fort Smakelijk en Stichting SKW hebben de handen ineen geslagen. Dankzij hen kan iedereen gezellig aan tafel schuiven en is alleen eten verleden tijd.

Vanuit de professionele keuken in Bergen op Zoom worden goede en bovendien ook gezonde maaltijden geserveerd. SKW serveert deze uit aan alle reserveringen in Lepelstraat.

 

Dat klinkt als muziek in de oren
Stephan Ardon, eigenaar van Sardonos Promoties staat volledig achter het concept van Fort Smakelijk en SKW. Op de Beursvloer van Samen in de Regio heeft hij dan ook een passende match met het ontmoetingscentrum gemaakt. Aangezien Fort Smakelijk het bereiden van de maaltijden op zich heeft genomen en SKW op haar beurt de bewoners welkom heet,  ontbrak het alleen nog aan servies. Een op de buik geschreven match voor het cateringbedrijf Sardonos Promoties, aldus Stephan Ardon.

 

Belofte maakt schuld, of toch niet?
En zo gezegd, zo gedaan! De dag voor de officiële opening kwam de Steenbergse partner langs met maar liefst 60 diepe borden, 60 platte borden, 60 soepborden en 60 kop en schotels. De materialen heeft SKW in bruikleen, een match waar zij dan ook erg blij mee zijn.

Iedere dinsdag en donderdag worden de maaltijden met trots geserveerd op het servies van de cateraar.

 

Proef het zelf!
SKW Lepelstraat nodigt u van harte uit om eens langs te komen en een hapje mee te komen eten. Voor slechts  €6,00 per persoon, kunt u genieten van een heerlijk driegangenmenu!

Wel vragen zij om twee dagen van te voren te reserveren.