Een vaatwasser, bijkletsen en nieuwe samenwerkingen!

30 juni 2020

Match

Vandaag staat er een vreemde afspraak in de agenda van Esther Alberti, accountmanager bij van Doorn Dakspecialist. De vaatwasser verhuizen! Astrid Stapelkamp van ZEP XL heeft de koffie klaar staan. De uitbreiding met extra kantoorruimte zit erop, er is afgelopen maanden veel geklust. En voor de vaatwasser houden zij graag een plek vrij.

“Wij zijn de specialisten in alle werkzaamheden aan daken. Maar vandaag dus de vaatwasser,” vertelt Esther Alberti. Ze vindt het ontzettend leuk om bij een andere partner op de locatie te komen. “En nuttig, ik had geen idee van de omvang van de zorgverlening door ZEP XL. Als je elkaar zo spreekt komen er allerlei mogelijkheden voor samenwerkingen in de toekomst. We houden contact!”

Beide dames staan op de foto. Bij Samen in de Regio checken we nog even of er ook een foto mét vaatwasser is. Maar die hebben ze niet gemaakt. De vaatwasser zit nog in de doos op de achtergrond. Hoe dan ook, hij komt goed van pas. Dat zit wel goed en bovendien zijn deze dames veel leuker om naar te kijken als naar een vaatwasser!