30 zebravinkjes hebben een nieuw verblijf

7 mei 2019

Match

De partners van Samen in de Regio zijn op allerlei manieren van betekenis voor elkaar. Helpende handjes bieden bij een klus, voorzien in materialen, kennis en expertise inzetten voor een ander. En nu hebben we een partner die een nieuw huis zoekt voor 30 zebravinkjes. In welke categorie brengen we die onder? Geen idee. En dat maakt niets uit.

Ook de partners uit ons netwerk weten dat het niets uitmaakt. Met elke vraag en elk aanbod kunnen ze terecht bij Samen in de Regio. Via Social Media en via directe connecties in het netwerk geven wij  er bekendheid aan. En dan … maken we een match!

Dus ook de zebravinkjes van tanteLouise hebben we in de spotlights gezet. Mannetjes of vrouwtjes? Euh, daar hebben we bij Samen in de Regio geen kaas van gegeten. Gelukkig maakte dat niet uit en waren de zebravinkjes welkom bij Stichting Samen Werken en bekenden van tanteLouise.

Onze partner het Werkcentrum Brabantse Wal is expert in het plaatsen van kandidaten bij werkgevers. Van hen hebben we de kneepjes van het vak afgekeken en zo lukte het ons om zebravinkjes te plaatsen!