23 nieuwe matches op de Beursvloer

6 oktober 2017

Evenementnieuws

Donderdagavond 5 oktober was het weer tijd voor de jaarlijkse Beursvloer. Deze keer verzamelden 53 partners van Samen in de Regio zich in het ontmoetingscentrum van S&L Zorg. Gedurende anderhalf uur werd er volop vraag en aanbod uitgewisseld tussen overheid, scholen, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Aan het einde van de avond stond de teller op 23 matches met een fantastische totale maatschappelijke waarde van €122.315,00.

Helpende handjes, kennis en middelen
Door het uitwisselen van vraag en aanbod zijn er diverse mooie matches gemaakt. Van het aanbieden van helpende handjes tot het uitwisselen van kennis en middelen. Bijvoorbeeld grafische studio Page & Poster helpt Voetbalvereniging FC Bergen met de communicatie en vormgeving op hun promotionele televisieschermen en als tegenprestatie maakt de vereniging reclame voor de grafisch ontwerper. WijZijnTaverse Groep en Algemene School Oost zoeken de samenwerking op door hun kennis en expertise te delen over maatschappelijke betrokkenheid bij gezinnen, kinderen en ouderen.

Wij kijken terug op een geslaagde Beursvloer en bedanken alle partners die ons hebben geholpen om deze avond tot een succes te maken.

S&L Zorg: locatie en catering
Gijs Proost: fotografie
DLB Notarissen: vastleggen matches
Bakker Groffen: catering
Rabobank: begeleiding bezoekers
ABN AMRO: begeleiding bezoekers