200km voor Stichting Kip en Apie Kinderfeestjes

6 juni 2017

Match

De 101ste Vierdaagse ging van start op 18 juli 2017 en dit jaar wandelde Bergenaar Jeffry Verdult voor de 2e keer de Nijmeegse, met als goed doel stichting Kip en Apie kinderfeestjes.
Jeffry maakt als vrijwilliger deel uit van het team 50km Politie Zeeland- west en is in Bergen op Zoom zowel betrokken bij het Nederlandse Rode kruis als SamenDoen.

Het was een zware tocht dit jaar, maar zeker ook een bijzondere ervaring. Onverwachtste ontmoetingen met meewandelende Bergenaren, gesprekken waardoor de kilometers ineens minder lang leken en de drive om door te zetten door het einddoel voor ogen te houden maakte dat Jeffry de volledige vierdaagse uitgelopen heeft.  Lopen voor een goed doel waar je volledig achter staat, dat geeft motivatie!

Na vier dagen werd Jeffry warm ontvangen aan de finish. Waar zijn vrienden, familie en de dames van Stichting Kip & Apie kinderfeestjes op hem stonden te wachten. Jeffry is trots op het totaalbedrag dat hij voor de stichting heeft opgehaald (wat hij overigens nog héél even geheim houdt) en wij ook, wat een match!