1000 stukjes, wie durft?

14 april 2020

Match

Samen in de Regio is in deze onvoorstelbare tijd van de coronacrisis zoveel mogelijk in contact met de partners uit het netwerk. Dit om te weten of we ergens kunnen ondersteunen met een hulpvraag. We merken dat partners ons steeds beter weten te bereiken met hun hulpvraag.

Toen we belden met Marskramer Steenbergen, eigenaresse Mikhayla van Holten, waren de rollen meteen omgedraaid. Geen hulpvraag maar direct een aanbod of ze iets kon betekenen voor het netwerk. Even gepraat en al snel een leuk plan: twintig puzzels van wel 1.000 stukjes.

Een leuke afwisseling voor de bewoners van zorglocaties die nu geen bezoek kunnen ontvangen, dus ook niet met de paasdagen. En bovendien een echt cadeau, want Mykhayla van Holten pakte de puzzels in met een ‘vrolijk pasen’ papier.

Bij SDWTanteLouise GGZ WNB, Prisma en op de zorgboerderij in Lepelstraat van S&L Zorg vonden we de rasechte puzzelaars die 1000 stukjes wel aandurven. Samen in de Regio bracht de puzzels naar de locaties. Bedankt Marskramer Steenbergen!